Kontor i Parkhusen

Vill du jobba centralt i Mölndal och samtidigt ha grönskan runt dig, kanske spela padel på lunchen eller varför inte starta arbetsdagen med några längder i Åby nya simhall? Läget och möjligheterna i och kring Pedagogen Park är unika!

Pedagogen Park är en grön stadsdel där alla sinnen uppmuntras. På taken till de nya Parkhusen skapar vi stora gröna ytor för avkoppling och kreativitet. Dessutom blir det en padelbana på en av utomhusplatserna. Även insidan präglas av rymd och grönska. Vi skapar även möjligheter för dig och dina kollegor att mötas efter arbetstid och göra något trevligt tillsammans. Vad sägs om en shuffleboardutmaning som AW-aktivitet? Eller kanske ni startar en padelturnering med övriga företag Parkhus 4?

Kontoren utformar vi efter era önskemål och med smarta lösningar kan du förändra din yta efter behov. Storlekar från 250-1 780 m2 med gott om parkeringar och busslinjer direkt utanför. Eller varför inte ta cykeln till jobbet då det finns fina möjligheter att ställa in cykeln torrt och säkert i huset samt även omklädnings- och duschmöjligheter.

VÄLKOMMEN IN och bekanta dig mer med våra nya kontor i Parkhusen, här får du en 360 graders rundvandring på våningsplan 8 i Parkhus 4.

BILDER PARKHUS 4

Interiöra och exteriöra bilder. Planlösningar och detaljbilder.

Klicka på bilden för att förstora.

Lediga lokaler

Välkommen till en dynamisk och spännande miljö i Parkhus 4, med den modernaste tekniken och ett avancerat miljötänkande. Ytorna kan anpassas för att möta hyresgästers ­önskemål om nya kontorslokaler, från allt mellan 250 m2 till 1 780 m2. Ta chansen att påverka från början!

Fakta

Yta: 250 – 1 780 m2

Lokaltyp: Kontor

Adress: Parkhus 4, Bifrostgatan

Ort: Mölndal

Kontakta mig:
Kristian Höglind +46 70 983 91 08 kristian.hoglind@aspelinramm.se