Kontor i Parkhusen

Vill du jobba centralt i Mölndal och samtidigt ha grönskan runt dig, kunna lyssna på en utomhuskonsert på lunchen eller kanske ta en tur i motionsspåret på lunchen? Pedagogen Park bjuder in till magiska stunder och intressanta möten.

Pedagogen Park är en grön stadsdel där alla sinnen uppmuntras. På taken till de nya Parkhusen skapar vi stora gröna ytor för avkoppling och kreativitet. Dessutom planerar vi för en padelbana på en av utomhusplatserna. Även insidan präglas av rymd och grönska. Kontoren utformar vi efter dina önskemål och med smarta lösningar kan du förändra din yta efter behov. Storlekar från 250-1 780 m2 med gott om parkeringar och busslinjer direkt utanför. Eller varför inte ta cykeln till jobbet då det finns fina möjligheter att ställa in cykeln torrt och säkert i huset samt även omklädnings- och duschmöjligheter.

VÄLKOMMEN IN och bekanta dig mer med våra nya kontor i parkhusen, här får du en 360 graders rundvandring på våningsplan 8 i parkhus 4.

BILDER PARKHUS 4

Interiöra och exteriöra bilder. Planlösningar och detaljbilder.

Klicka på bilden för att förstora.

Lediga lokaler

Välkommen till en dynamisk och spännande miljö i fastigheter med den modernaste tekniken och ett avancerat miljötänkande. Ytorna kan anpassas för att möta hyresgästers ­önskemål om nya kontorslokaler, från allt mellan 250 m2 till 1 780 m2. Ta chansen att påverka från början!

Fakta

Yta: 250 – 1 780 m2

Lokaltyp: Kontor

Adress: Parkhus 4, Bifrostgatan

Ort: Mölndal

Kontaktpersoner:
Hannah Rohlén + 46 76 626 40 52  hannah.rohlen@aspelinramm.se
Kristian Höglind +46 70 983 91 08 kristian.hoglind@aspelinramm.se